Știm că siguranța este un lucru esențial în transporturi, de aceea am luat multiple măsuri pentru a vă proteja:

Verificăm manual toate firmele înscrise

Operatorii noștri verifică toate firmele care se înscriu pe BursadeTransportauto.com. Firmele care se înregistrează cu date false sunt șterse din sistem.

Blocăm la înscriere firme suspendate pe alte burse de transport

Avem o atitudine proactivă față de firmele blocate pe alte platforme de transport. Pentru protecția dvs., blocăm în prezent accesul a peste 500 firme suspendate pentru multiple incidente de plată sau fraude pe alte burse de transport. Astfel, dorim să ne asigurăm pe cât posibil că pe BursadeTransportauto.com nu veți întâlni rău-platnici sau firme neserioase de pe alte platforme.

Firmele înscrise sunt obligate să-și confirme adresa de e-mail și telefonul

Pentru siguranța dvs. și a celorlalți membri BursadeTransportauto.com, solicităm confirmarea datelor de contact (e-mail și telefon) - la înregistrare sau la schimbarea acestora.

Imparțialitate și profesionalism. Fără favoritisme!

Spre deosebire de alte platforme, BursadeTransportauto.com, este o bursă total imparțială, care pune pe primul plan corectitudinea și etica profesională. Astfel, din punctul de vedere al BursadeTransportauto.com, fiecare caz de conflict (incidente de plată și transport sau alte situații) va fi analizat prin prisma documentelor și faptelor puse la dispoziție de către părțile implicate. BursadeTransportauto.com, nu va favoriza niciodată o firmă în dauna alteia și va căuta întotdeauna soluționarea corectă a situațiilor apărute.

Doar firmele care își confirmă identitatea pot vedea datele de contact ale altor utilizatori

Fiindcă dorim să evităm cazurile în care cineva se înscrie abuziv cu datele firmei dumneavoastră pe BursadeTransportauto.com, doar firmele care se validează, pot vedea datele de contact ale celorlalți utilizatori. Precizăm că, din motive de securitate, persoanele fizice de asemenea NU pot vedea datele de contact ale celorlalți utilizatori înscriși pe site (desigur, aceștia pot fi în schimb contactați de către transportatorii validați).

Persoanele fizice pot publica doar mărfuri de uz personal, de tonaj mic

Pentru a împiedica cazurile în care firme țepare/banate publică marfa pe persoană fizică, persoanele fizice pot publica doar anunțuri cu marfă strict de uz personal, (mobilă, lucruri personale, automobile, utilaje agricole etc.).